En vacker plantskola

I flera år har jag önskat att besöka Löddeköpinge plantskola, jag tycker mycket om grundarens (Heidi Palmgren) böcker som har en personlig och distinkt ton när det gäller trädgårdsdesign. Så mina förväntningar var högt ställda när jag äntligen kom dit häromdagen. De kom inte på skam! Plantskolan är mycket välskött, perennerna ser friska och välmående ut även så här sent på säsongen. Men framför allt var det miljön med gröna väggar, trädgårdskonst och vattenblänk som gav inspiration och en skönhetsupplevelse jag tar med mig. Tänk att ett helt trädgårdsrum med bara olika gröna nyanser kan vara så vackert och rogivande! 

Hos Annika

Att fota i en trädgårdsfotografs trädgård förpliktigar... Men det var inte svårt att hitta fina motiv och mycket trevligt att prata med Annika. Ödmjukare människa får man leta efter och hon är full av smittande kreativitet. Annika har en av Sveriges populäraste trädgårdsbloggar - Naturliga ting!
Hon odlar massor av grönsaker i pallkragar och vackra sommarblommor i krukor i sin fantastiskt frodiga trädgård.Snygga buxbomsplanteringar runt trädstammarna.
Läcker färgkombo med rödbladiga och rosa toner.
Växthuset var fullt av spännande testodlingar på uppdrag av fröfirmor.
Härlig långsträckt utsikt!
En av alla krukor med sommarblommor: basilika Yemenite, snötörel Diamond frost och jordreva.
Låg buskig luktärt 
Tack Annika för att vi fick komma!
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...