Styla trädgården på ett kick!

I torsdags var ju Lotta här och fotade trädgården. Jag är inte helt i fas med ogräsrensningen kan man säga så innan hon kom koncentrerade jag mig på att rensa gångarna istället för rabatterna. Det kan låta konstigt men helhetsintrycket blir rätt bra när det är rent runt rabatterna. Nästa knep är att snabbrensa allt som lyser gult; revsmörblomma och maskrosor. Och till slut är det ju som Lotta sa - ogräs syns faktiskt inte så bra på bild;). Jag har fått en fil med korten hon tog men dem får jag inte visa förrän hon använt dem i reportage. Snygga blev de kan jag avslöja!
 
 
 
 

Följ mig på bloglovin

 
Follow on Bloglovin
 
Tryck på +knappen i menyn så kan du hitta min blogg på bloglovin och via den appen få veta när jag gjort nya inlägg. ( Ni som redan vet hur man gör kan säkert förklara bättre...)

Iris som är gula...

När barnen var små lyssnade vi mycket på Majas alfabetssånger. Bokstaven i handlade om iris. Då var mitt trädgårdsintresse i sin linda, jag visste knappt hur iris såg ut och att det fanns "iris som är gula och iris som är blå" var nytt. Nu vet jag att det finns trädgårdsiris i hur många färger som helst! Här kommer några pastelligt gula:
 
 
 
.....och några blå!
 
 
 
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...