Trädgårdera i november

Denna månad finns inga måsten i trädgården men jag brukar ändå komma på en hel del att göra. Här är snöfritt och ingen tjäle så det går utmärkt att dela och flytta perenner, gräva ner de sista reafynden med höstlök och t.o.m rensa lite ogräs. En stor rugge med daggkåpa delades upp i många små plantor för att täcka marken under den nyköpta hängapeln. Där planterade jag även rosa tulpaner och allium (alltid den kombon numera för att avskräcka sorken) och fyllde på med ett måbärsklot. Trädgårdsruta Elin behövde en ny plats, blev oväntat bra färgmatchning mellan dess gulnande stjälkar och de vissnande hakonegräsen framför. Vi hängde upp julbelysningen i träden och novembermörkret lättade lite.

#1 - - Merja:

Visst känns det bra att fortfarande få lite gjort, trots att man inte behöver. Ett extra plus:)Grävde ner lite krokus lökar i förra veckan.
Ha det fint!

#2 - - Carina:

Ser ut som du hittat tulpanen 'Dream Touch'. Hoppas du kommer gilla den. Jag satte den förra hösten och den är väldigt vacker och flera kommenterade den. Det är riktigt ljuvligt trädgårdsväder ute nu.

Carina

Svar: Å vad roligt att höra!
Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...