Lottas grönlilja

Lotta är en före detta mycket god kollega. Hon gav mig några grönliljor som hon hittat på en plantskola i Östergötland som specialiserat sig på lite udda perenner. Varje år grönliljan blommar tänker jag på Lotta och minns vårt goda samarbete med tacksamhet!
 
 
 
#1 - - LIENE:

Intressanta blommor :)

Svar: Ja, de ser ut som små porslinsblommor i skimrande grönt!
Anna Melander

#2 - - Anonym:

Sitter i min trädgård, dricker en kopp kaffe o läser din blogg. Jag läser den med glädje o blev naturligtvis extra glad just idag. Så himla fint du har det!!! Min grönlilja mår inte lika bra i år. Jag flyttade den i våras så det kanske beror på det. Må så gott! Kram Lotta

Svar: Jag har ju tre, en flyttade jag i våras, den ligger platt mot marken men är grön... Hoppas den hämtar sig till nästa sommar!
Anna Melander

#3 - - Inger Silfverdal:

Hej Anna! Jag kollar din blogg då och då. Tycker att du tar så fina foton på växterna i trädgården. Att det blir så bra närbilder. Jag har tipsat några vänner till oss här i Jämtland, som har stuga strax söder om Löttorp, om din trädgård. Kanske de dyker upp någon gång... /Inger

Svar: Nästa öppen trädgård är lördag 23 augusti mellan 11-15 men om de vill komma någon annan gång så är jag oftast i trädgården;)
Anna Melander

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...